Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza pierwsza gra komputerowa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie.

Moja pierwsza gra komputerowa to że się chodziło taką nikotyną i strzelało się w takie papierosy nie pamiętam jak się to nazywało.

A wasze ? Zapraszam do odpowiedzi.

A druga to twierdza krzyżowiec Demo jeszcze miałem ale 2x lata najebiałem na jednej i tej samej mapie na demo z szczurem :D Ach co to była za gra.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja pierwsza gra komputerowa to że się chodziło taką nikotyną i strzelało się w takie papierosy nie pamiętam jak się to nazywało.

jednak nie gta , może Ci się coś poyebauo?

Pierwsze gry - GTA i Postal , dlatego teraz jestem taki miły ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

ja grałam w Toma i jerrego :D

biegało się jerrym zbierało ser itp i uciekało przed Tomem :D

btw .Były to czasy plejaka 1 ^^

Opublikowano

God of war 2(PS2) - od 18+ a grałem przy rodzinie jak miałem 5 lat (serio grałem w to z ojcem)

Gothic 1(PC) - chyba ^_^

Zaczałem grać jak jeszcze srałem w nocnik (chyba 5 lat) ale na ps2 potem na pc.Jestem jebanym maniakiem od małego i sie tego nie wdydze! xD

Opublikowano

Smoke Attack

Oj nie pamiętam ale też coś typu Urodziny prosiaczka xD

Prosiaczek i Przyjaciele

Ja niestety nie pamiętam :unsure:

Opublikowano

Nie pamiętam, ale chyba jakieś gry internetowe, aż podczas lookania jak kuzyn gra wciągnęło mnie do metina2 <_< . Nałóg był okropny, nie chciałem iść czasami na dwór (prawie zawsze :D)... Ale uwolniłem się bo dzięki bogu używałem "yanghacka" i mnie zhackowali :) Były powroty, ale teraz jestem mądrzejszy i już się w to nie wciągnę :P Ale najbardziej się jarałem GTA SA .

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pierwsza gra to Need For Speed. Była to jedna z pierwszych części tej gry, chyba pierwsza. Grafika była taka, że kwadraciki prawie było widac jak na zakrętach się jechało a dzisiaj prosze grafika ładna i wszystko ok.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to było Diablo I.

Chyba miałem 5 lat jak mi ojciec dał pogrywać :D

Potem commnad and conqer renegade (mhmhmm), gta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...